Balatonszárszó legnagyobb INGYENES strandja, mely közvetlen a Móricz utca mellett található. Parkolni az utcán, illetve a közeli utcákban lehet. 2018 nyarától a gyermekek kerítés védi attól, hogy közvetlenül az útra szaladjanak.

A kijelölt fürdőhely hosszát kihelyezett táblák jelzik. Mérete szerint közepes strandok közé sorolható, de megtalálható rajta minden, ami az idelátogatók strandolásához szükséges. 2017-től a gyermekeket egy kisebb lidós öböl várja, ahol a kisebbek kedvük szerint pancsolhatnak. A vízbe jutást ezenkívül egy lépcsős lejáró illetve a strand keleti végén egy stég biztosítja. A strand NY-i felén egy homokos pálya, egy kosárpalánk, egy füves röplabda – tollaslabda háló, míg a strand közepén egy hagyományos játszótér – homokozóval várja az aktív pihenést választókat. A strand K-i felén pedig egy árnyékolós homokozó várja az apróbb gyermekeket. A strand mindkét oldalán található ingyenes mosdó, keleti oldalán pedig Róza mama büféje várja azokat, akik megéheztek.

FACEBBOK OLDALUK: https://www.facebook.com/rozamamabsz/

A strandon az aktív sportolásra vágyók két hetente szombaton részt vehetnek a Mozdulj Balaton programsorozatban, melynek keretén belül animátor segítségével sportolhatnak. Bővebb információ: http://www.mozduljbalaton.hu/

GPS koordinátái: 46.83709, 17.83958

Strandjaink

  • Mikszáth Kálmán utcai strand Super User | 2018-03-04 12:03

    A Mikszáth utcai központi strandon évtizedek óta megtalálható egy természet alkotta kis öböl,...

  • Bendegúz téri strand Super User | 2018-03-04 12:03

    Bendegúz téri strandunk közvetlenül a Jókai utcáról nyílik, a vasúti sínek mellett húzódik, a...

  • Móricz Zsigmond utcai strand Super User | 2018-03-04 12:03

    Balatonszárszó legnagyobb INGYENES strandja, mely közvetlen a Móricz utca mellett található....

Legfrissebb híreink

 

Az Ön szolgáltatója • Hívjon még ma!

Komplett szolgáltatások az Ön számára

Kapcsolat